Merhaba arkadaslar...
Digitech GNX 3 kisa sure once aldim. fakat cok fazla kullanmak daha nasip olmadi..
Cok dandik diyordum.. cunku uzerinde gelen orjinal sesler gercekten 5 para etmez.. Ne adam gibi bir distortionu var ne adam gibi bir clean tonu war. fakat dun amator bir grubun canli performansini izliyordum eleman GNX 3 kullaniyor ve super tonlar yapmis..
belki siz yardimci olursunuz
arkadaslar heavy metal tarzinda bu alet icin distortion yaratmam icin neler yapmaliyim?
birde dogru duzgun bir ritim tonu yazabilirmisiiniz..
bu arada bu aleti kullanan baska arkadas warmi ?
tesekkurler..
Digitech GNX 3 kisa sure once aldim. fakat cok fazla kullanmak daha nasip olmadi..
Cok dandik diyordum.. cunku uzerinde gelen orjinal sesler gercekten 5 para etmez.. Ne adam gibi bir distortionu var ne adam gibi bir clean tonu war. fakat dun amator bir grubun canli performansini izliyordum eleman GNX 3 kullaniyor ve super tonlar yapmis..
belki siz yardimci olursunuz
arkadaslar heavy metal tarzinda bu alet icin distortion yaratmam icin neler yapmaliyim?
birde dogru duzgun bir ritim tonu yazabilirmisiiniz..
bu arada bu aleti kullanan baska arkadas warmi ?
tesekkurler..

.. ya da elinde anolog pedallar warsa takasa girebiliriz.. ama oncelikle su aleti cozmeyi istiyorum cunku gercekten acayip super fonksiyonlari war.. sadece tek problemim ton olayi..
hade eywallah

(
Yorum