Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Digitech GNX 3 Tonlari..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Digitech GNX 3 Tonlari..

Merhaba arkadaslar...

Digitech GNX 3 kisa sure once aldim. fakat cok fazla kullanmak daha nasip olmadi..

Cok dandik diyordum.. cunku uzerinde gelen orjinal sesler gercekten 5 para etmez.. Ne adam gibi bir distortionu var ne adam gibi bir clean tonu war. fakat dun amator bir grubun canli performansini izliyordum eleman GNX 3 kullaniyor ve super tonlar yapmis..

belki siz yardimci olursunuz

arkadaslar heavy metal tarzinda bu alet icin distortion yaratmam icin neler yapmaliyim?

birde dogru duzgun bir ritim tonu yazabilirmisiiniz..

bu arada bu aleti kullanan baska arkadas warmi ?

tesekkurler..

Merhabalar.Öncelikle alete biraz alışmanı sağını solunu iyi öğrenmeni tavsiye ederim.Ayrıca Yazılmış Hazır tonlar için Patch bulabilirsiin.Sitesinden incele ya da olanlardan hazır alabilirsiniz.
    Ayrıca dediğim gibi yeni almışsınız.Üzerinde biraz çalışırsanız seversiniz.Lakin o kadar kötü bir alet değiL.

Yorum

Tonlardan memnun kalmadıysan bana satabilirsin. Ben memnun kalırım şahsen. Sıfır mı aldın? İkinci el ise ne kedara aldın? Bende arıyorum da şu sıralar. GNX 2 düşünüyorum ama. 3 ve 4 biraz uçuyor fiyat olarak.

Yorum

2.ele aldim fakat aldigim arkadasi taniyorum sadece 1 hafta kullandi... o arkadasta bizim gibi surekli aktif konserlerde oldugu icin aleti cozmesinin uzun surecegini dusunerek bana satti.. bende cozemedim olayi tam olarak... sifiri 780 lira ben 600 liraya veririm.. cunku 2. el olsa bile bu aletler sonucta yipranmiyor .. ya da elinde anolog pedallar warsa takasa girebiliriz.. ama oncelikle su aleti cozmeyi istiyorum cunku gercekten acayip super fonksiyonlari war.. sadece tek problemim ton olayi..

Yorum

Walla sen bi çözmeye çalış hocam. Eğer satmayı düşünürsen metal_is_dead@hotmail.com adresinden bana bi ulaşıver.

Yorum

ABi ne Yaptın koskoca aleti sıfıra düşürmüüsün ya bence boss dan daha iyi dijtallerde her zaman dijitech anoloklarda boss tercih etmeni öneririm ben 10 tane ton yazıdım eğer ulaşmak istersen rasimaway@hotmail.com hade eywallah

Yorum

Forumda satış yapmak yasaktır. İlanlarınız için ilan bölümünü kullanabilirsiniz.

Yorum

yok satis falan yaptigimiz yokya ole konu acildi onuda konustuk.. yinede hatamiz warsa ozur dilerim.. bu arada beni tam anlamadiniz sanirim.. aleti ben cok kotu saniyordum fakat bir elemanda gordum adam harbiden efecktleri cakmis harika bir alet olmus.. ben sadece uzerindeki orjinal tonlara gicik oldum bu yuzden sevmedim.. fakat yeni tonlar ekleyince super.. ayrica en sewdigim ozelligi whammynin olmasi.. gercekten cok isime yariyor..

Yorum

selam morphy.. boss gt8 almayı düşünüyordum ama öğrendiğim kadarıyla kayıt yapıp üstüne çalanmıyormus bir de davul effectleride olmadıgında dolayı gnx serisine karar verdim ve aklıma yatan ilk olarak gnx3 oldu..
                  - ne kadar süre kayıt yapabiliyorsun?
                  -adaptörü cabuk ısınıyor die duydum bu sorunu sende yaşıyormusun ?
                  -davul effectleri iş yapar mı ?
                  -internetten tonları hiç yükleyebildinmi ?
                  vs vs
                  şimdiden teşekkürler..

Yorum

Dostum aletin kayıt limiti değiiyo: Kalitesiz kayıt yaparsan 6 dk ama kaliteyi biraz yükseltirsen 1.5 dakikaya kadar düşüyo.. Ancak aletin arkasında kart girişi var.. Hafıza kartıyla bu süre bayaaa bi uzatılabiliyo..

Adaptör çok çabuk ısınmıyo.. Şöyle 3 saatlik programlarda kullandım.. İlk aldığımda titiz olduğum için aralarda bakıyodum hiç aşırı bi ısınma durumu yoktu..

DAvul efektleri iş yapmaz (

İnternet ton yüklemek biraz zor.. Kart gerekli ben ihtiyaç duymadığım için yüklemedim..

Yorum

adaptör ısınmıyo davullar evde ritim kulağını geliştirmen için çok iyi bence kayıt davasıda iyi al derim

Yorum

Dostum GNX serisini beğenmeyenler zaten hep o yüzden beğenmiyor,bu cihazdaki efektlerin hemen hemen hepsi ham gibi birşey yani iyi edit edilmesi gerek,ben gnx1 kullanıyorum daha adam gibi anca 3 efekt yapabildim,bi clean ton(aynı metallica nothing else mattersdaki ton oldu) bir funky ve bir dist..ton yaptım .

cihaza patch indirme işini hiç deneyemedim,zira o görmüş olduğun tonların bazıları o şekilde yükleniyormuş,bunun için cihazın kendi cd sinden çıkan X edit programı ve midi kablosu ile pc ve cihazı bağlaman gerek,ses kartında midi girişi olduğunu varsayıyorum,tabi gitarıda bağlamış olman gerek.

digitechin sitesinden patchler indirebilirsin.

Yorum

Arkadaslar bu alet çok mu kötü?
                          Son güncelleyen emrebjk; 14-06-2010, 12:09.

Yorum

ben bir gnx2 kullanıcısı olarak bu aleti kesinlikle öneririm.Dogrudur fabrika tonları cok yapmacık.Ama ugraşılınca gerçekten iyi bir ton yelpazesi var blues'den metale kadar cok degişik sesler alınabilir.Dikkat edilmesi gereken şey amfi ve stompbox ayarlarını yaparken volume ve gain ayarları 80 i geçmesin.Aksi halde ufak tefek harmonik dist. oluşuyor.İsmine aldanmamak lazım tonları gerçekçi iyi ayarlanırsa...

Yorum

millet digitech gnx3 e bilgisayardan ton nasıl yükleniyor?? bilgisayarla processor arasında tek bağlandı smart media kart mı ??

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X